SEO tips og triks for å hjelpe deg med å komme i gang

SEO tips og triks for å hjelpe deg med å komme i gang

Nettsteder og blogger som rangerer høyt, trekker mye trafikk for deres spesielle nisje, og det er derfor noen mennesker er villige til å prøve praktisk talt alt, for å få sine nettsteder rangert. Før du prøver noen SEO på nettstedet ditt, les denne artikkelen først og sørg for at du gjør ting riktig.

Når du setter opp en side for SEO, unngå fristelsen til å sette opp tekst eller lenker spesielt for å manipulere søkemotorer. For eksempel, tekst som har samme farge som sidebakgrunnen, tekst som er usynlig liten, eller koblinger som bare er noen få piksler brede, vil slå av alarmer ved søkemotoren. Disse “black hat” -metoder kan få nettstedet ditt bannlyst helt fra oppføringene.

De fleste nettsteder kan dra nytte av en internettmarkedsføringsstrategi som oppmuntrer kundeloyalitet og gjenta bedriften ved å skape en følelse av fellesskap blant kundene. Ved å gi kundene muligheten til å kommunisere med hverandre og holde kontakten med dem, kan velorganiserte nettsteder bygge en sterk base for gjentatte virksomheter. Lojale kunder bør føle seg belønnet for å holde seg til en bestemt Internett-bedrift.

Bilder og grafikk er bra for det visuelle aspektet av websiden din. Dessverre kan søkemotorer ikke tolke dem (med mindre en bruker gjør et bestemt bilde søk). Hvis du har et fantastisk bilde, må du sørge for at du har en fantastisk, beskrivende teksttekst til å gå med den. Hvis du er kjent med HTML, bruk en “ALT” -tag for dette: det vil tillate deg å skrive en lang beskrivelse som du kan fylle ut med søkemotorvennlige søkeord.

Unngå å bruke Flash-innhold for å hjelpe med SEO fordi det ikke vil. Mens det ser bra ut og kan være imponerende, har du ikke lov til å lenke til enkeltsider på et Flash-nettsted. For best resultat må du ikke stole helt på Flash. Hvis du vil bruke den, gjør du så sparsomt.

Å gi innhold som kan knyttes til og refereres av andre nettsteder, bloggere, etc., er den enkleste måten å optimalisere stående på søkemotorer. Si for eksempel at du er grafisk designer og har et nettsted som fungerer som din portefølje. Hvis du skulle gi unike opplæringsprogrammer på nettstedet ditt, kan andre oppdage disse, sette pris på dem og dele dem på sitt eget nettsted, noe som igjen øker antall ganger siden din er referert på hele Internett, samt øker trafikken kommer fra de sidene der veiledningene dine ble referert.

Opprett en god ressurs seksjon for å tiltrekke besøkende og søkemotorer til nettstedet ditt. En godt planlagt ressursavdeling gjør at nettstedet ditt ser profesjonelt ut. Det gir deg også utseendet av å være i en myndighetsstilling angående ditt valgte emne. Å holde ressursene oppdaterte og ryddige er også viktig.

Målet ditt bør alltid være å oppnå svært høy plassering på søkemotorene, men du kan ikke fly blinde og håper at nettstedet ditt på en eller annen måte plukkes fra uklarheten. Du må følge gode råd som dette, for å formulere en riktig plan for angrep, slik at nettstedet ditt tjener god plassering.